Mite dhe të Vërteta

Mite dhe të Vërteta

Pse Beko?

Aquaintense ®

Presion intensiv i ujit edhe për enët më të ndotura.
Pavarësisht nëse janë mbetjet e ushqimeve të pjekura ose gotat me njolla të kafesë, teknologjia Beko AquaIntense eliminon nevojën për të pastruar paraprakisht në lavamanin tuaj duke i larë enët tuaja në mënyrë të përsosur, të pastër dhe pa njolla.

ProSmart Inverter Motor

Ky lloj motori është pa furça, i cili ndihmon për të nxitur efikasitetin e tij të lartë të energjisë dhe aftësinë për të rrotulluar me shpejtësi optimale, që do të thotë se efikasiteti i përgjithshëm me të cilin funksionon pajisja juaj do të rritet.

Fast +

Funksion Fast +, shkurton kohëzgjatjen e programeve deri në 70% duke rritur presionin e ujit dhe temperaturën e larjes. Rezultate perfekte në më pak kohë, ideale për kur nxitoni.

Glass Care

Teknologjia perfekte e GlassCare, siguron që enët tuaja të qelqit dhe porcelanit të lahen butësisht. Kështu mund t’i shijoni ato për shumë vite.

Shiko produktet

Benefite

Garanci e zgjatur 5 vjeçare

Beko ju ofron një garanci 5-vjeçare që të shijoni enët me shkëlqim për më shumë kohë.

10 vjet garanci motorike

Beko ju ofron një garanci 10-vjeçare për motorët ProSmart Inverter, kështu që mund të shijoni lavastoviljen të qetë dhe të qëndrueshme Beko.

Në çdo dyqan Neptun

Neptun ka një rrjet prej 26 dyqanesh të cilat ofrojnë të gjithë gamën e gjerë të lavastoviljeve Beko. Eja dhe zgjidh të preferuarën tënde.